Als u met schulden zit kan het soms overweldigend worden waardoor u geen uitweg meer ziet.  U denkt uw huis te moeten verkopen met restschuld. Schuldeisers blijven u achtervolgen met aanmaningen en u durft de deur misschien niet meer open te doen.

Dit kan uw leven helemaal op zijn kop zetten en gaat vaak ten kosten van gezondheid en sociale contacten. En hoe gek het ook klinkt eigenlijk is het vaak niet nodig om het zover te laten komen.

Constructieve oplossingen

Veel schuldeisers zijn vaak bereid om met u in gesprek te gaan over een regeling. En dat brengt al een heel stuk rust. Zaak is dan wel dat er constructieve oplossingen worden gecreëerd .

Een oplossing kan dan ook zijn om een koopwoning te verkopen met restschuld. In principe doet de bank dit ook als zij zaken overnemen.

Een woning verkopen met restschuld is vaak een goede oplossing om een doorbraak te forceren in vastgelopen trajecten. Door de woning te verkopen met restschuld wordt er een , vaak groot, deel van de openstaande schuld ingelost. Voor het restant wordt dan een lening aangegaan zodat alles weer overzichtelijk wordt en men door kan met het normale leven.

Een huis verkopen met restschuld kan op verschillende manieren

Veiling

De woning kan per opbod worden geveild op een huizenveiling, daar zal de hoogste bieder de woning kopen. Deze bedragen liggen vaak een heel stuk lager dan de marktconforme prijzen.

Via een makelaar

De woning kan via een makelaar te koop gezet worden of als deze al te koop staat voor een veel lagere prijs zodat de kans op verkoop toeneemt . In dat geval is het toch vaak afwachten want die trajecten zijn doorgaans toch afhankelijk van de inspanningen die een makelaar verricht om de woning onder de aandacht te krijgen van het grotere publiek.

Via uwwoningsnelverkocht.nl

De woning kan worden aangeboden bij uwwoningsnelverkocht.nl. Wij doen dan een bod op uw woning en u krijgt de kans om de woning snel te verkopen. De bedragen die wij bieden zijn doorgaan vrij hoog en u maakt kans om de woning zo met minder restschuld te verkopen.

Heeft u een woning en overweegt u te verkopen en een stuk restschuld voor lief te nemen? Laat ons dan eens een bod uitbrengen op uw woning en u zult versteld staan van de prijs.

U kunt op deze pagina direct een aanvraag voor een bieding op uw woning doen.