Direct uw woning verkopen, het kan zijn dat u zich afvraagt hoe u dat moet doen. Wellicht betreft het niet uw eigen woning en heeft uw de woning door een erfenis verkregen. Of de woning is van familie die niet meer zelf in de woning kan blijven wonen door ziekte.

Als u om wat voor reden dan ook direct een woning wil verkopen dan zijn is er een goede mogelijkheid dit te doen via uwwoningsnelverkocht.nl.

Direct uw woning verkopen

Wij kopen namelijk woningen en vastgoed op, en het kan goed zijn dat uw woning interessant is voor ons om aan te kopen.

Wij kopen niet zomaar alle woningen onze voorkeur ligt niet bij woningen uit de hogere prijsklasse en dunbevolkte gebieden. Voor overige woningen kan het heel goed zijn dat wij daar interesse in hebben.

 

Werkwijze

Onze werkwijze is vrij eenvoudig, u begint met het aanvragen van een vrijblijvend en geheel kosteloos bod op uw woning. Dat doet u door op onze website binnen enkele seconden een formulier in te vullen. Zodra wij die informatie hebben ontvangen gaan wij kijken of de woning interessant is.

Zodra dat is gebleken krijgt u van ons direct een reactie waarin wij u al een indicatie kunnen geven. Als u tevreden bent en uw huis direct aan ons wilt verkopen dan komen wij de woning bij u bezichtigen en laten wij de woning taxeren. Hierna gaat het heel snel want u krijgt dan een bieding op uw woning.

Zodra u akkoord bent met het bedrag vervolgen wij onze weg naar de notaris en wordt de overeenkomst vastgelegd en uw woning is dan verkocht!

Het is mogelijk dat dit allemaal op enkele dagen geregeld wordt en u kunt dus op zeer korte termijn uw woning verkopen aan uwwoningsnelverkocht.nl.

Al onze aankopen geschieden via de officiële kanalen en onze handelswijze is volstrekt transparant. Aktes en overeenkomsten gaan via de notaris en u mag eventueel zelf een notaris naar wens uitkiezen.

Als u om wat voor reden dan ook vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@uwwoningsnelverkocht.nl U kunt natuurlijk ook direct een bieden op uw woning aanvragen, dat doet u hier.