Veel gestelde vragen


We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft

Op deze pagina vind u veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ik loop achter met betalingen aan de hypotheek, kunnen jullie helpen?

Zodra uw woning interessant is gebleken voor ons én u akkoord bent met ons bod kunnen wij eventueel onderhandelen met uw hypotheekverstrekker. Dit is per geval verschillend, neemt u vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ik heb met spoed geld nodig, kunnen jullie een voorschot geven?

Zodra de woning is getaxeerd en u bent akkoord met ons definitieve bod kunnen wij uiteraard een voorschot verstrekken (in het uiterste geval).

 

Wat gebeurt er verder met mijn gegevens?

Uw gegevens worden slechts gebruikt om een indicatie van de woning te krijgen. Deze worden slechts gebruikt door ons team, onze makelaars en eigen taxateurs. Verder zullen wij uw gegevens nooit verkopen of delen met anderen partijen.

 

Is een aanvraag voor een bod vrijblijvend?

Ja, als u een aanvraag doet is deze geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Pas als ons bod voor u interessant is maken we verdere afspraken.

 

Mijn woning staat al te koop bij een makelaar. Is dat een probleem?

Nee hoor, dit maakt niets uit. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen. Wij zullen nooit zonder uw toestemming contact opnemen met bijvoorbeeld een makelaar. Uw aanvraag blijft discreet!

 

Onze woning heeft achterstallig onderhoud, kopen jullie dit soort woningen ook aan?

Ja, het maakt niet uit in wat voor staat uw woning zich bevind. Zodra het voor ons een interessante woning is zullen wij een bod doen.

 

Kopen jullie in heel Nederland woningen?

Ja, in principe kopen wij door heel Nederland woningen en ander vastgoed aan. Als het een interessant object is doen wij altijd een bod.

 

Kopen jullie elk soort woning?

Uwwoningsnelverkocht.nl koopt in principe ieder soort woning. Natuurlijk zijn er factoren die bepalen of de woning interessant is voor ons en wij uiteindelijk een bod uitbrengen. Als uw woning bijvoorbeeld in een dunbevolkt gebied staat of in duurdere prijsklasse valt dan is deze minder interessant voor ons. Na het doen van een vrijblijvende aanvraag kunnen wij u meer vertellen.