Het klink te mooi voor woorden maar het bestaat toch echt. Stel dat u om wat voor reden dan ook vandaag uw woning wilt, of moet verkopen dan is dat mogelijk bij uwwoningsnelverkocht.nl

Vandaag mijn woning verkopen is een term waar sommige mensen naar zoeken en komen dan ontelbare websites tegen waar een woning te koop kan worden aangeboden. Daar kunnen dan geïnteresseerden een kijkje nemen naar uw advertentie.

Op uwwoningsnelverkocht.nl werkt het anders, bij ons is het echt mogelijk om uw woning vandaag te verkopen.

 

Hoe werkt het om mijn huis vandaag te verkopen ?

Als u een woning heeft die voor ons interessant kan zijn om aan te kopen dan kunt u op onze website dag en nacht een online aanvraag doen voor een bod op uw woning.

Deze aanvraag doet u binnen 15 seconden en u hoeft slechts minimale gegevens in te vullen. De gegevens komen dan direct bij ons binnen en ons team gaan direct kijken over welke woning het gaat.

Wij toetsen de woning en uw aanvraag dan op enkele punten en indien de woning voor ons interessant is zullen wij direct een reactie geven met een eerste indicatie.

Als dit bedrag aansluit bij uw wensen en mogelijkheden dan kunt u ons dit direct laten weten. Wij starten dan diezelfde dag nog de procedure op. Er volgt dan direct een taxatie van de woning door een van onze taxateurs en bepalen dan een definitief bod. Dit bod is bindend dus als u akkoord bent is uw woning verkocht!

Vervolgens zetten wij alles in gang en volgen we de weg naar de notaris, dat kan overigens een notaris van uw keuze zijn. Na de overdracht krijgt u direct het bedrag in handen.

Het kan zijn u in financiële problemen verkeerd en direct geld nodig heeft en graag een voorschot zou ontvangen. In dat geval kunnen wij u ook helpen. Zodra de overeenkomst is vastgelegd kunnen wij alvast een voorschot verstrekken.

Ook als u problemen heeft met de hypotheekverstrekker kunnen wij onderhandelen tijdens de verkoop.

Op onze website kunt u nu direct een bod aanvragen op uw woning.