Huis verkopen na scheiding? Dat kan problemen opleveren, bijvoorbeeld dat geen van beide partners genoeg en vast inkomen heeft om de hypotheek over te nemen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u beide een schone start wilt maken en een nieuwe woning wilt gaan betrekken.

Verkoopprijs bij spoedverkoop

Hoe dan ook, als u om wat voor reden dan ook uw woning snel wilt verkopen dan kan het zijn dat u bereid bent om een lagere prijs te aanvaarden. Vaak is dit relatief want maandlasten die doorlopen zijn ook kosten en een half jaar maandlasten extra komt vaak al overeen met het verschil zodat u uiteindelijk onder de streep niet eens zoveel verlies heeft.

U kunt vrijblijvend een bod op uw woning aanvragen via uwwoningsnelverkocht.nl.

Uw huis verkopen na scheiding

Wij zijn ervaren vastgoedopkopers en geven de beste prijs voor uw woning bij spoedverkoop. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Checkt het op deze pagina! En toch nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem direct contact op.

Ontvang direct een bod

Op onze website kunt u direct een aanvraag indienen. Als uw woning interessant is dan ontvangt u direct een bod op uw woning. Dan is uw huis vliegensvlug verkocht. Onze specialisten weten daar wel raad mee.