Huis snel verkopen in Tilburg

Huis snel verkopen in Tilburg

Heeft u een woning in Tilburg en moet u deze woning snel verkopen door omstandigheden? Het kan zijn dat u geen tijd heeft om het hele makelaartraject te gaan volgen en af te wachten wanneer er een koper komt voor uw huis. De maandlasten lopen ook door en dat loopt snel op, een half jaar extra maandlasten kan al snel een heel bedrag worden.

Woning Tilburg direct verkocht

Huis snel verkopen in TilburgAls de woning past binnen ons aankoopbeleid dan kunnen wij de woning van u overkopen. Wij kunnen een vrijblijvend bod doen op uw woning zodat u gelijk zekerheid hebt dat uw huis mogelijk snel verkocht kan worden.

Als u een aanvraag doet voor een vrijblijvend bod dan kijkt ons team of de woning in aanmerking komt voor aankoop. Als dat zo is krijgt u van ons een eerste reactie met een indicatie van de prijs die wij in gedachten hebben. Als dat aansluit bij uw verwachtingen dan laten wij de woning door onze taxateur taxeren. Hierna krijgt u van ons een definitief bod en kunt u de woning direct verkopen.

Onze trajecten zijn zeer kort en u kunt dus in korte tijd over uw geld beschikken. Als het nodig is kunnen wij ook een voorschot uitkeren zodat u mogelijk problemen gelijk op kunt lossen.

Al onze aankopen geschieden via officiƫle trajecten en gewoon via notaris. U kunt zelf een notaris uitkiezen.

Uw woning in Tilburg snel verkopen? Doe dan hier een aanvraag.

Huis snel verkopen in Tilburg